fbpx

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.oldmikepub.ro, numit in continuare oldmikepub.ro, este proprietatea S.C. OLD MIKE PUB S.R.L., cu sediul în București, Sectorul 2, Strada Soldat Zambila Ionita, nr 4, Parter, bloc 7D, scara D, apartament 135 înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului București de pe lângă Tribunalul Bucuresti cu nr. J40/16609/2018, Cod Unic de Inregistrare RO 40178199, numita in continuare S.C. OLD MIKE PUB S.R.L.

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Oldmikepub.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre Oldmikepub.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin e-mail a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. asupra informatiilor publicate pe site


Intregul continut al site-ului Oldmikepub.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mailuri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Oldmikepub.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail comenzi@oldmikepub.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0787 366 166.

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul Oldmikepub.ro. Politica de preturi


S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Oldmikepub.ro sunt insotite in momentul livrarii de bon fiscal, conform legislatiei in vigoare. Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ costurile de livrare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu operatorii S.C. OLD MIKE PUB S.R.L..

S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).

3. Modalitati de plata disponibile


Plata produselor comandate de pe site-ul Oldmikepub.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:
– la livrare, numerar

– la livrare, cu cardul

– online, cu cardul

4. Livrarea produselor


Livrarea produselor se va face de catre agentii S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. coform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord. Livrarea este gratuita in Bucuresti si jud. Ilfov atat timp cat se respecta comanda minima. Pentru mai multe detalii legate de zonele de livrare si comanda minima click aici.

5. Promotii si concursuri


S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Politica de retur/anulare si garantie


Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la comenzi@oldmikepub.ro urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul OldMikePub de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu le revanda catre alt client.

Conform Art. 10 aln. c) Contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Conform art. 12 din Ordonanta Guvernului 130/2000, lit. a, dispozitiile garantiilor nu se aplica.

„Art. 12. – Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) nu se aplica contractelor privind:

 • vanzarea de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate cu regularitate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului; „

Daca aveti probleme legata de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti suna la numarul de telefon 0787 366 166.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul Oldmikepub.ro


Utilizatorii care acceseaza site-ul Oldmikepub.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare


Site-ul Oldmikepub.ro este gazduit de serverele unei terte firme. S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Oldmikepub.ro. S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Oldmikepub.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Politica de confidentialitate si date cu caracter personal (GDPR)

Politica noastră de confidențialitate explică modul în care S.C. OLD MIKE PUB S.R.L. cu sediul în București, Sectorul 2, Strada Soldat Zambila Ionita, nr 4, Parter, bloc 7D, scara D, apartament 135 înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului București de pe lângă Tribunalul Bucuresti cu nr. J40/16609/2018, Cod Unic de Inregistrare RO 40178199, care operează platforma și site-ul www.Oldmikepub.ro colectează și gestionează datele tale personale în scopul și cu menținerea constanta a angajamentelor de mai jos.

Contactează-ne aici dacă ai întrebări și comentarii sau dacă dorești să faci o solicitare cu privire la oricare dintre drepturile garantate de lege cu privire la datele tale.

Angajamentul nostru de confidențialitate:

Scopul nostru este sa menținem la cele mai înalte standarde de securitate și să gestionăm datele personale pe care ni le furnizezi într-un mod responsabil și să fim transparenți în practicile noastre. Încrederea ta este importantă pentru noi. Prin urmare, ne-am angajat să respectăm următoarele principii de bază:

 • Atunci cand solicităm date cu caracter personal, o facem spre a oferi anumite produse și servicii. Cu toate acestea, nu esti obligat sa furnizezi astfel de date totuși, dacă alegi să nu o faci, este posibil să nu îți putem oferi anumite servicii sau produse;
 • Colectăm și prelucrăm datele tale numai în scopurile prevăzute în această Declarație de confidențialitate sau în scopuri specifice pe care le împărtășim transparent catre tine și / sau pe care le-ai acceptat;
 • Ne propunem să minimizăm cantitatea de date colectată și prelucrată de noi, sa le pastram cat mai exact si sa asiguram securitatea acestora;

In cazul in care datele cu caracter personal nu mai sunt necesare, sau ti-ai manifestat expres aceasta dorinta, vom sterge datele tale cu caracter personal, daca legea nu ne obliga sa le pastram pentru o anumita perioada;

 • Datele tale personale nu vor fi partajate, vândute, închiriate sau dezvăluite în afara scopurilor celor descrise în această Declarație de confidențialitate.

Putem colecta următoarele tipuri de date personale:

 1. Date personale de contact, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa fizică și numerele de telefon;
 2. Detalii de conectare la cont, cum ar fi ID-ul de utilizator, numele de utilizator, e-mail și parola. Acest lucru este necesar pentru a crea un cont de utilizator personal pe una dintre comunitățile noastre online inclusiv magazinul online;
 3. comunicări cu noi, care pot include detalii despre conversațiile noastre prin chat, sau linii de servicii pentru clienți;
 4. Preferințele stilului de viață pot include preferința ta pentru unele produse pe care le oferim și interesele legate de aceste produse;
 5. Istoricul browserului, cum ar fi paginile accesate, data accesării, locația accesată și adresa IP;
 6. Informații de plată pentru achizițiile efectuate in magazinul nostru online. Informațiile de plată se referă, în general, la numele de facturare, adresa de facturare, adresa de livrare și datele de plată, cum ar fi datele cardului de credit sau numărul contului bancar.
 7. Informații legate de sănătatea ta numai in cazul in care ne furnizezi direct aceste aceste informatii cu ocazia unei sesizari sau a unui comentariu special in momentul lansarii comenzilor.;
 8. profiluri de social media;
 9. In cazul in care ai aplicat la una dintre ofertele noastre de munca, vom procesa datele care atesta , istoricul educațional și referințele de angajare.

De asemenea, putem colecta date cu caracter personal în mod indirect atunci când:

 • împărtășești conținut pe pagini de socializare, site-uri web sau aplicații legate de produsele noastre sau ca răspuns la materialul nostru promoțional pe social media;
 • citim sau colectăm date cu caracter personal citind informații colectate de alte site-uri web (de exemplu, putem plasa un anunț pe un site terț, iar atunci când faci clic pe anunțul respectiv, putem primi informații despre tine și alți vizitatori ai site-ului web pentru a măsura amploarea și succesul reclamei respective).

Scopul Și Motivul Prelucrării datelor personale

Colectăm datele tale cu caracter personal, astfel încât să îți putem oferi cea mai bună experiență online și pentru a oferi o calitate înaltă a serviciilor pentru clienți. În special, putem colecta, deține, utiliza și dezvălui datele tale personale în următoarele scopuri:

Pentru a vă procesa plățile, dacă achiziționezi produsele noastre, pentru a îți oferi starea comenzii, pentru a face întrebări și solicitări și pentru a evalua și gestiona orice reclamație;

Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor, serviciilor, metodelor de comunicare și funcționalității site-urilor noastre web; pentru a comunica informații și a permite să gestionezi înregistrarea și / sau abonamentul la newsletter-ul nostru sau alte comunicări;
în legătură cu participarea ta la concursuri sau activități promoționale; atunci cand ne contactezi prin telefon, mijloace electronice sau altfel; pentru a îmbunătăți site-ul nostru web, produsele și serviciile noastre curente și / sau dezvoltarea de noi produse și servicii;
pentru a respecta obligațiile legale sau în contextul unei relații contractuale.

Când colectăm și folosim datele tale personale în scopuri menționate mai sus sau în alte scopuri, te vom informa înainte sau la momentul colectării.

Dacă este cazul, îți vom solicita acordul pentru a prelucra datele cu caracter personal.

Acolo unde ai dat consimțământul pentru activități de procesare, ai dreptul să îți retragi acordul în orice moment aici.

Drepturile Tale

Îți poți exercita drepturile de mai jos prin intermediul adresei noastre de contact comenzi@oldmikepub.ro.

Păstrăm datele tale numai atâta timp cât este necesar pentru scopul pentru care le utilizăm. Perioada pentru care noi păstrăm informatiile personale va fi determinată de un număr de criterii, inclusiv scopul pentru care folosim informaţia, cantitatea şi sensibilitatea informatiilor, riscul potenţial de orice utilizare sau dezvăluire neautorizată a informatiilor, şi obligatiile noastre legale sau pana la exercitarea unui dintre drepturile de mai jos , in conformitate cu solicitarea ta

Dreptul de acces: înseamnă că ai dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la informații privind modalitatea în care sunt prelucrate datele.

Dreptul la rectificare: se referă la corectarea, fară întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicată fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul de a șterge: înseamnă că ai dreptul de a solicita să ștergem datele cu caracter personal, fară întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; retragerea consimțământului și nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;, și nu există motive legitime care să prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale.

Dreptul de a obiecta: iți permite să te opui prelucrării în continuare a datelor personale în condițiile și limitele stabilite de lege. De asemenea, poți să te opui primirii de mesaje comerciale personalizate din partea noastră, folosind linkul „dezabonare” (unsubscribe) din subsolul fiecărui e-mail comercial.

Dreptul la portabilitatea datelor Datele tale personale sunt portabile. Acest lucru înseamnă că poate fi mutat, copiat sau transmis electronic. Cu toate acestea, acest drept se aplică numai în cazul în care:

 •  Prelucrarea se bazează pe consimțământul tău;
 •  Prelucrarea are loc pentru executarea unui contract;
 •  Prelucrarea are loc prin mijloace automatizate;
 •  În cazul în care datele personale pe care le colectăm nu mai sunt necesare în nici un scop și nu suntem obligați prin lege să le păstrăm,

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere.

Aveți dreptul de a depune o plângere direct la autoritatea de supraveghere cu privire la modul în care prelucrăm datele cu caracter personal.

Cum protejăm securitatea datelor tale cu caracter personal?

Înțelegem că securitatea datelor personale este importantă. Facem tot posibilul pentru a proteja datele tale personale de abuzuri, interferențe, pierderi, acces neautorizat, modificare sau dezvăluire. Am implementat o serie de măsuri de securitate pentru a vă proteja datele personale. De exemplu, implementăm controale de acces, folosim firewall-uri și servere securizate și criptăm datele personale.

Transmiterea datelor tale personale

Când împărtășim datele tale personale cu filialele și alte organizații, ne asigurăm că facem acest lucru numai cu organizații care protejează și protejează datele tale personale și respectă legile de confidențialitate aplicabile în același mod sau similar cu noi.

Datele tale personale nu vor fi partajate, vândute, închiriate sau dezvăluite în afara celor descrise în această Declarație de confidențialitate. Cu toate acestea, putem împărtăși datele tale la cererea legii și / sau a autorităților guvernamentale.

Datele tale personale vor fi împărtășite cu următoarele terțe părți în scopurile descrise:

– Societăților din cadrul aceluiași grup de societăți S.C. OLD MIKE PUB S.R.L.;

– partenerilor S.C. OLD MIKE PUB S.R.L.;

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plată/bancare;

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

– furnizorilor de servicii de cercetare de piață;

– societăților de asigurare;

– furnizorilor de servicii IT;

– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

Proces automat de decizie și profilare

Pentru unele servicii și produse, putem prelucra datele tale personale folosind mijloace automatizate. În esență, aceasta înseamnă că deciziile sunt luate automat fără intervenția umană
Dacă intenționăm să folosim astfel de metode, te vom informa bineînțeles și îți vom oferi posibilitatea de a obiecta în prealabil cu aceste procese.

Cookie-uri și alte tehnologii

De asemenea, putem colecta date personale prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii. Acest lucru poate apărea atunci când vizitezi site-urile noastre sau site-uri terțe, vizualizezi promoțiile noastre online sau utilizezi aplicațiile noastre mobile / terțe și pot include următoarele informații:

 • Informații despre browserul dispozitivului și sistemul de operare;
 • adresa IP a dispozitivului pe care îl utilizezi;
 • paginile noastre web pe care le vizualizezi;
 • Link-uri pe care faci clic pe când interacționați cu serviciile noastre.

Te rugăm să consultați declarația noastră pentru cookie-uri pentru mai multe informații despre aceasta.

Cum să ne contactezi?

Pentru a actualiza datele sau pentru a cere o copie a informaţiilor personale:

Poți să dați click aici

Ne poți scrie la adresa de e mail comenzi@oldmikepub.ro

Ne poți suna la: (0040) 787 366 166

Ne poți scrie la adresa sediului social din București, Sectorul 2, Strada Soldat Zambila Ionita, nr 4, Parter, bloc 7D, scara D, apartament 135.

Putem actualiza această notificare din când în când. Cea mai recentă versiune a acestei declaratii va fi postată pe site-ul nostru imediat.

10. Marca inregistrata

OldMikePub precum si elementul grafic (logo) sunt marci inregistrate si proprietate a S.C. OLD MIKE PUB S.R.L.. Folosirea acestora fara acordul scris se va sanctiona conform legii in vigoare.

11. Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI, bunatatile pot contine urmatorii alergeni: cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate, mustar si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate. Pentru o informare completa va rugam sa ne contactati la comenzi@oldmikepub.ro.

12. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Oldmikepub.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Oldmikepub.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

13. Date de identificare firma

 S.C. OLD MIKE PUB S.R.L.

Nr.ord.reg.com/an: J40/16609/2018

C.U.I: RO 40178199

IBAN : RO20BTRLRONCRT0477009601

BANCA : Transilvania S.A. Centrala

tel: 0787 366 166

e-mail: comenzi@oldmikepub.ro

Call Now Button