fbpx

O locatie destinata mancarii si evenimentelor!

Într-o zonă retrasă a Bucurestilor se află OldMike Pub! O locație plină de viață, mâncare fresh și evenimente alese special pentru tine și cei dragi. Nu ezita să ne devi prieten pentru că iți punem la dispoziție, pizza în cuptor cu lemne, specialități și aperitive, muzică live, standup și multe ale suprize menite să-ți aducă un strop de relaxare.

Pentru că ținem la cei apropiați și ne dorim să cunoaștem cât mai mulți prieteni nu uita să ne urmărești pe pagina oficială de Facebook și Instagram. Te vom ține la curent cu cele mai noi evenimente, oferte și multe alte suprize!

Wooden Oven Pizza

Peste 15 de tipuri de pizza

Meniul Zilei

Meniu Complet la 20 RON

Specialitati

by Chef Razvan Matei

Beneficiile OldMike Pub

Oricând dorești să ne treci pragul îți vom pune la dispoziție toate elementele unui pub care se respectă. Aer condiționat, loc pentru fumători (încălzit iarna) sunt câteva din elementele respectului pe care îl purtăm oricărui prieten OldMike.
Weekend Events
Live Bands & Music, Stand Up Comedy, Karaoke Nights
Weekend Means

Live Events

FORMATII LIVE, STAND UP & KARAOKE!

Petrece seri de neuitat alături de prieteni și familie în OldMike. Îți punem la dispoziție meniul nostru complet și un strop de relaxare după o săptămână grea de muncă! Invită-ți apropiații pentru a savura alături de ei seri întregi de veselie.

Live Bands / Karaoke Nights

Friday – March 10, 2018

9:00 am – 11:00 pm

PRIETENII OLDMIKE